domingo, 28 de noviembre de 2010

Hi ha un home per cridar d'una manera que s'està venent per aquí les coses bones d'aquest negoci, que tan bé es porten amb l'administració a punt de costar-li un xerraire és per això que el contracte de dir el que aquí es diu "palla", la qualitat i tots els que amb el temps es converteixen en mentides i més mentides d'un transport real cuac mèdica a càrrec de la part continental, que van des d'aquells que són arrogants i la Península Ibèrica a les Illes Canàries en diuen "gots" ja sabem el seu significat.






Bé, avui un home descuidat desaliñado, es va presentar en una reunió seriosa, com una fruita reunió de la Convenció dels esforços de moltes persones havien pres el punt de tancar les negociacions amb un acord, perquè aquest home repudiat per la part que li toca als empresaris a tots els que estaven negociant l'acord de deixar el sòl com un drap "qualsevol cosa", fins i tot rubor i l'empresa es vegi malament perquè sàpiguen a ser greus, com l'empresa SAT iSCAN, SL només a les Canàries ha demostrat en els seus pocs anys de vida que pot fer coses molt així, aprendre a ser part d'aquesta empresa és evident.



Llavors aquest home amb la seva verborrea, verborrea comença ... ... començar de nou, perquè primer hem de comentar que aquest cavaller té sempre en els mitjans de comunicació i els empleats es presenta d'una manera molt clara, però com sabem des de fa molts anys, coixejava de la pota perquè ho diem i muntar el seu circ amb els seus titelles al voltant d'aquest home.



Bé, aquest home es presenta a una reunió amb més de curts d'aspecte lamentable, les camises de tennis o sabatilles d'esport que volen veure un DECATHLON polar i una samarreta que va ser sens dubte el focus d'atenció de molts incloent al seu rostre suat com si no hagués dormit ahir a la nit al llit de l'hotel.



Per a aquest home, un cop muntat, el circ explica o intenta explicar per què fer un pas enrere per fer un discurs dels seus que no creu i Déu, tant que el representant de l'empresa SAT iSCAN, SL no dóna respecte a tota la Junta ni els empleats d'aquest home, per exemple un empresari és algú que capta gairebé totes les àrees a les Illes Canàries és que no ho estan fent molt bé dir i de les empreses públiques sap el que aquesta empresa no compleix.

No hay comentarios:

CCOO denuncia graves incumplimientos en ambulancias de La Gomera y El Hierro y anuncia movilizaciones

CCOO ha denunciado ante la Inspección de Trabajo el veto al comité de empresa por parte de Tasisa, así como todas las infracciones del conv...